Το Yeezy 700 “Sun” αυξάνεται αυτό το Σαββατοκύριακο!

Αύξηση καθώς και ακτινοβολία sneakerheads, το Yeezy 700 “Sun” πέφτει επίσημα αυτό το Σαββατοκύριακο! Ένα χρωματιστό που είχε πειράξει για πρώτη φορά πέρυσι, όταν ο Kanye West αποφάσισε να φτάσει στο Twitter καθώς και προσωπικά να διαρρεύσει ολόκληρη τη σειρά Yeezy για το 2021 καθώς και πέρα ​​από αυτό, ο “ήλιος” είναι ένα ορισμένο πρέπει να έχει στα μάτια μας, Λοιπόν, όπως εισάγεται στις 23 Ιανουαρίου στις 7πμ!

Εμπνευσμένο από το “Wave Runner” που ξεκίνησε επισήμως την 700 σιλουέτα πίσω το 2017, ο “Ήλιος” διαθέτει ακριβώς το ίδιο μπλε καθώς και από το Teal τόνους χωρίς τη “συμπαγή γκρι” παλέτα. Αντ ‘αυτού, αυτό έχει αντικατασταθεί με μια ζωντανή κίτρινη απόχρωση που αναλαμβάνει το δέρμα καθώς και ταιριάζει μαζί την κατασκευή, συνολικά με ένα ζευγάρι λευκά κορδόνια που συνδέουν οτιδήποτε μαζί.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εστιάζοντας τώρα στη μεσαία σόλα, θα ανακαλύψετε μια επιπλέον χοντρά, εξαιρετικά γλυπτική πορτοκαλί μεσαία σόλα που είναι ένα παχύ κρεβάτι της Adidas Boost. Αυτό στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια σκούρα καουτσούκ σε κάρβουνο, στρογγυλοποιώντας την πραγματικά ελκυστική αισθητική.

Προσγείωση στις 23 Ιανουαρίου στις 7 το πρωί, το Adidas Yeezy 700 “Sun” είναι βέβαιο ότι θα φωτίσει την ημέρα σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για μπάτσο! Ας καταλάβουμε αν θα προστατεύσετε ένα ζευγάρι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Yeezy 500 μόλις διαρρεύσει σε ένα τρελό χρώμα!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα