Το Off-White X Nike Air Max 90 ‘Black’ παίρνει μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας

, θεωρώντας ότι πρώτα διαρρεύσει τον Μάρτιο, οι sneakerheads οπουδήποτε ήταν (IM) να περιμένουν υπομονετικά την απελευθέρωση του Off-White X Nike Air Max 90 ‘Black’, και τώρα, έχουμε μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας!

Βαμμένο σε μια πολύ μυστική σκιά σε όλο το άνω της, ένα εντυπωσιακό λευκό swoosh είναι παρόν κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων, ενώ ένα τολμηρό πορτοκαλί έμπλαστρο προμηθεύει το «μαύρο» με μια όμορφα αντιπαραβαλλόμενη αισθητική. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια μεσαία σόλα που εγχέεται με αέρα για πρόσθετη άνεση και ομαλότερο βήμα και για να στρογγυλοποιήσει τα πράγματα μακριά, το branding “Air” ολοκληρώνει την αποδυναμική αισθητική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, το Off-White X Nike Air Max 90 ‘Black’ θα ξεκινήσει στη Nike, επιλέγετε τους Stockists, καθώς και την εφαρμογή SNKRS στις 17 Ιανουαρίου. Ενημερώστε μας αν θα καλύψετε στο Twitter @TheSolesPplier! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι πώς μπορείτε να COP του αποκλειστικού of-white X Nike Air Force 1 ‘Blue’!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Εικόνες μέσω ειδήσεων sneaker