Ο Alexander Wang X Adidas Originals επιστρέφει για μια συλλογή εμπνευσμένη από την ψυχαγωγία της δεκαετίας του ’80

Alexander Wang X Adidas Originals είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο υποτιμημένες συνεργασίες ποτέ. Πολύ πρώτα συνεργασίες το 2016, το δίδυμο Power δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα όσο ζεστό για τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και η συλλογή τους για το καλοκαίρι του 2019 δεν είναι σίγουρα διαφορετική. Κοιτάζοντας τον ελεύθερο χρόνο για την έμπνευση της δεκαετίας του ’80, η ποικιλία έχει σχεδιαστεί τόσο για τη λέσχη όσο και για το γυμναστήριο.

Όπως και οι εποχές πριν από αυτό, όχι μόνο ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας αναβίωσε μερικά κλασικά, έχει επίσης παρουσιάσει μερικές νέες σιλουέτες επίσης. Το παπουτσιό Highlight είναι σίγουρα το τρέξιμο του Wangbody, το οποίο εμφανίζεται σε δερμάτινο επάνω μέρος της δεκαετίας του ’90 καθώς και μια εξωτερική σόλα που βασίζεται στον μαραθώνιο TR. Αλλού, ο θρυλικός μπολ, καθώς και το ποδόσφαιρο Bball, κάνουν μια επιστροφή σε ολοκαίνουργια χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του «Clear Pink» καθώς και του «Chalk Pearl», αντίστοιχα.

Για να προχωρήσουμε με τις νέες προσφορές παπουτσιών, μια ποικιλία από φθορά athleisure έχει επίσης αποκαλυφθεί, συμπεριλαμβανομένων κομματιών όπως σακάκια, κορμάκια, περικομμένα μπλουζάκια, σορτς γυμναστικής, σορτς ποδηλασίας, καθώς και γκέτες, όλα εμφανίζονται σε κρέμα καθώς και μαύρες παλέτες με νοσταλγικά γραφικά που χαρακτηρίζονται από όλη.

Η συλλογή Alexander Wang X Adidas Originals Spring Summertime 2019 πρόκειται να μειωθεί στις 20 Απριλίου στο Adidas καθώς και να επιλέξει τους εμπόρους. Ας καταλάβουμε τι θα κάνετε copping, και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά πάνινα παπούτσια της Adidas!