Η “πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου” αποκάλυψε

Η Trainermania σαρώνει το έθνος και αυτό μας έκανε να σκεφτόμαστε εδώ στον μοναδικό προμηθευτή. Πού στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα μεγαλύτερα sneakerheads;

Για να ανακαλύψουμε, αναλύσαμε τα τρέχοντα δεδομένα για να ταξινομήσουμε τις μεγαλύτερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου από τα δέκα για την κουλτούρα του πάνινα παπούτσια, αξιολογώντας τους:

Πόσο προϋποθέσεις είναι για νέες κυκλοφορίες
Η ποιότητα των καταστημάτων υποδημάτων κάθε πόλης
Το ποσό των αναζητήσεων Google που σχετίζονται με τον εκπαιδευτή που εντοπίζονται από αυτήν την πόλη
Ο αριθμός των επισκεπτών στις σελίδες κυκλοφορίας μοναδικού πωλητή

Τραυματογράφημα παρακαλώ … τα αποτελέσματα είναι μέσα!

Το Μάντσεστερ παίρνει επίσημα το στέμμα και είναι η πρωτεύουσα του πάνινα παπούτσια του Ηνωμένου Βασιλείου, σημειώνοντας εξαιρετική 8,49 από τις 10. Η πόλη σκόραρε ιδιαίτερα για τον αριθμό των αναζητήσεων Google που σχετίζονται με το sneaker και του επιπέδου διαφημιστικών ετών γύρω από τα δελτία ειδήσεων.

Παραδόξως, το Λονδίνο χάνει στο στέμμα παρά την κατάστασή του ως μία από τις τέσσερις πρωτεύουσες μόδας στον κόσμο. Ωστόσο, το Λονδίνο έφτασε στη δεύτερη θέση, σημειώνοντας καλά, αλλά απογοητεύτηκε από μια χαμηλή εκτίμηση των καταστημάτων παπουτσιών του.

Το Nottingham, το Newcastle, το Λίβερπουλ και το Μπέλφαστ επαληθεύτηκαν επίσης ότι είναι hotspots για την καλλιέργεια εκπαιδευτών, που έρχονται σε 3 rd , 4 th , 5 th και 6 < sup> th Τοποθετήστε αντίστοιχα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι άνθρωποι του Stoke-on-Trent, του Hull, του Bradford και του Sunderland είναι λιγότερο ενοχλημένοι όταν αφορά τα casual υποδήματα τους.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Ποια μάρκα ήταν η πολύ αγαπημένη του έθνους το 2018;

Η Nike επαληθεύτηκε ότι ήταν η πιο αναζητημένη μάρκα σε κάθε πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου εκτός από τη Γλασκώβη, όπου υποσχέθηκαν υπακοή στον Yeezy, ιδιαίτερα το Powerphase Calabasas Gray.

Το Nike Air Max 1 Sean Wotherspoon βασίλευε υπέρτατο ως το πολύ αγαπητό πάνινο παπούτσι του έθνους πέρυσι, αποδεικνύοντας ότι είναι η πιο δημοφιλής απελευθέρωση στο Leicester, το Μπράιτον, το Μπέλφαστ, το Stoke-on-Trent και το Κάρντιφ.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Εξερευνήστε τα πλήρη αποτελέσματα μόνοι σας με τον διαδραστικό χάρτη μας: