Ο φόβος του Θεού X Converse Collection παίρνει μια ανανέωση αυτή την εβδομάδα!

Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να αντισταθμίσετε τον φόβο του Θεού X Converse Chuck 70 Συλλογή νωρίτερα φέτος, μην ανησυχείτε, καθώς η πολυπόθητη συνεργασία πρόκειται να αποκαταστήσει αργότερα αυτήν την εβδομάδα! Το Jerry Lorenzo παίρνει το κλασικό, έχει δοθεί ένα τραχύ και έτοιμο makeover που είναι βέβαιο ότι θα δουλέψει με οποιαδήποτε φόρμα που τους ρίχνετε!

Με μια εμφάνιση δύο τόνων που είναι τόσο καθαρή όσο παίρνει, το πάνω μέρος είναι τυλιγμένο σε vintage καμβά, ενώ η γλώσσα γίνεται σε βουτυρώδη ομαλή πικρή δέρμα. Το CONVERS OG CONVERSE RABER TOE CAP κάνει μια επιστροφή, ενώ επιπλέον μακρά κορδόνια κομψά τυλίξτε γύρω από τον αστράγαλο για εκείνη την υπογραφή φόβο του Θεού εμφάνιση που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το “Essentials” είναι χαραγμένο σε όλη την αριστερή τακούνια και στρογγυλοποιεί όλα είναι ένα ζευγάρι προσαρμοσμένων συν-επωνυμιών πέλματα που τσιμέντο της συνεργασίας, οριστικοποιώντας τη μονοχρωματική αισθητική.

Αυτή τη στιγμή, μόνο οι “μαύροι” και “φυσικοί ελεφαντόδοντο” έχουν επιβεβαιωθεί ότι αποκλείονται, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή εάν θέλετε τον φόβο του Θεού X Converse Chuck 70 Συλλογή στη ζωή σας ! Σε άλλες ειδήσεις Collab, ο Virgil Abloh μόλις επιβεβαίωσε ότι ένα άλλο λευκό X Nike Dunk Low είναι στο δρόμο!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα