Εδώ είναι αυτό που αποκαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Nike Sneakrs

μέσω της Nike
Η περιήγηση ήταν χθες, καθώς αμέτρητοι sneakerheads έβγαλαν την εφαρμογή Nike Sneakrs σε περιήγηση ενός Grail. Δυστυχώς, δεν ήταν τόσο απλό όσο το ξεκλείδωμα ενός ζευγαριού κρέπας πριν επιθεωρήσετε. Υπήρχε μια δυσκολία που συμπεριλήφθηκε καθώς και αυτή ξεκίνησε με μια αναζήτηση για ένα “χρυσό hangtag”.

Ακόμη και αν αυτή η λαμπερή ετικέτα εμφανίστηκε στην οθόνη σας, δεν ήταν ακόμα μια διαβεβαίωση επιτυχίας. Μόνο μερικοί από τους ανθρώπους για να πάρουν την ετικέτα Hang έστειλαν αργότερα ένα μήνυμα που τους έδωσε την έγκαιρη πρόσβαση σε μια απελευθέρωση υψηλής θερμοκρασίας, μία για να εισαγάγει από το Σεπτέμβριο καθώς και τον Δεκέμβριο.

Όπως αγωνιζόταν όπως μπορεί να φαίνεται σε όσους από εσάς δεν έχετε ανατεθεί σε τίποτα, υπήρχαν δύο άλλες μεθόδους για να πάρετε τυχεροί. Το δεύτερο γεγονός περιελάμβανε ένα συγκεκριμένο “Stash”. Υπονοώντας εκείνους σε όλο το Λονδίνο, το Παρίσι καθώς και το Βερολίνο ήταν με τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν ένα παπούτσι.

Ήταν το γκαζόν από τούβλα του Λονδίνου που έδωσε πρόσβαση στο Jordan 1 όχι για μεταπώληση και Sacai x Nike Blazer Mid.

Εικόνα μέσω της Nike
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα πλήθος σύντομα εμφανίστηκε, ωστόσο με τέτοιους περιορισμένους αριθμούς ήταν πολύ για πρώτη φορά, πολύ πρώτα σερβίρεται. Οι φήμες επίσης εξαπλώθηκαν από ένα ακόμη “stash”. Στην Τότεναμ, όμως [αποδείχθηκαν] ψευδείς.

Εικόνα μέσω της Nike
Υπήρχε ένα τελευταίο βραβείο, ωστόσο, αυτό περιορίστηκε στα 50 κορυφαία άτομα της εφαρμογής Nike Sneakrs. Αυτά τα αφοσιωμένα sneakerheads ανταμείφθηκαν με ένα εντελώς δωρεάν ζευγάρι από το λευκό X Nike VaporMax!

Εικόνα μέσω @dylshanio
Εάν χάσατε όλη τη δράση, μην τεντώσετε τον εαυτό σας ως μερικά από τα πιο σημαντικά αποδράσεις από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και την Ευρώπη δημοσιεύονται καθημερινά από το @thesolerestocks. Ενεργοποιήστε αυτές τις ειδοποιήσεις για να παραμείνετε μέχρι την ημερομηνία!

Εικόνα μέσω της Nike