Το τέλος. Το X Adidas Evo 4D “Dune” παίρνει ένα Sandy Makeover

Futurecraft 4D έχει προχωρήσει πολύ, λαμβάνοντας υπόψη ότι η έναρξή της το 2017. Μόλις μια από τις πιο περιορισμένες γραμμές πάνινα παπούτσια που έγιναν ποτέ, η πρωτοποριακή τεχνολογία είναι τώρα ευρέως διαθέσιμη Σε μια σειρά από χρώματα και σιλουέτες και η τρέχουσα προσθήκη στην οικογένεια είναι το τέλος. x adidas evo 4d “Dune”. Κατασκευασμένο σε συνεργασία με τον βρετανικό λιανοπωλητή, εμπνέεται από τις κυματισμούς των αμμόλοφων της ερήμου.

Ζωγραφισμένο σε ένα συνδυασμό λευκών και κρέμας, τα πάνελ με σέπια επικαλύπτονται πάνω από το εξοπλισμένο άνω άνω μέρος, ενώ το μεταλλικό χρυσό κέντημα προσθέτει μια ακόμη πιο πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση στο μίγμα. Τρεις πυροβολισμοί επωνυμίας από τα πλευρικά και τα μεσαία πλαϊνά πάνελ, ενώ το ασταθές υφαντό αναγνωρίζει το χαρακτηριστικό κατά μήκος της γλώσσας με λεπτομέρειες.

Εικόνα μέσω του τέλους.

Εικόνα μέσω του τέλους.
Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το παπούτσι adidas χωρίς να αναφέρετε το φιστίκι-hued 4d midsole undrofs. Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που ονομάζεται ψηφιακή σύνθεση φωτός, αυτή η καινοτόμος τεχνολογία έχει ως αποτέλεσμα μια πολύπλοκη δομή πλέγματος που έχει την καλύτερη ποσότητα άνεσης και μαξιλαριού με κάθε βήμα.

23 Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία που πρέπει να θυμάστε αν θέλετε το τέλος. X Adidas Evo 4D “Dune” στην προσωπική σας συλλογή. Όπως παίρνει το Premium, ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το collab, και σε σχετικές ειδήσεις, το Adidas Futurecraft Strung παίρνει τρέχει σε μια άλλη διάσταση!

Εικόνα μέσω του τέλους.

Εικόνα μέσω του τέλους.