Το Foot Locker απλά εξαπέλυσε το Air Max 97 ‘Blue Fury’

Το Nike Air Max 97 ‘Blue Fury’ δεν έχει ακόμη και μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας που δεν έχει σταματήσει το Foot Locker να ξεκινήσει αυτό το χρώμα, νωρίς!

Μην κοιμάστε την ευκαιρία σας να μπείτε σε αυτό το μοναδικό στυλ και ένα μόνο από μια χούφτα για να διαθέτετε ορατό “Air Max 97”. branding κατά μήκος της μεσαίας σόλας. Δεδομένης της προσφυγής για αυτούς τους εκπαιδευτές λογότυπου, αυτό το ζευγάρι αναμένεται να πωλήσει γρήγορα! Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά κάτω ή περιηγηθείτε περισσότερο από τα τελευταία Air Max 97s εδώ.

Είναι το σκοτεινό και υποτιμημένο Air Max 97, όπως αυτά που είναι ταχύτερα να πωλούν. Μετά από όλα, ποιος δεν εκτιμά την ευελιξία που έρχεται με αυτές τις υποτιμημένες παραδόσεις;! Αλλά σε αντίθεση με πολλά από τα χειμερινά έτοιμα στυλ, αυτό το ζευγάρι είναι αρκετά ζωντανό για να φορεθεί όλο το χρόνο. Οι επιτυχίες του μπλε σε όλη την κατά κύριο λόγο μαύρο άνω, φέρνουν μια πολύ αναγκαία αντίθεση.

Όπως και αρκετές πρόσφατες Air Max 97s, η «Blue Fury» είναι σφραγισμένη με ορατή επωνυμία σε αυτή τη σαφή μονάδα αέρα. Αυτό έρχεται σε μια εποχή που η Logomania κρατάει τη σκηνή του δρόμου. Χωρίς αμφιβολία, πολλοί sneakerheads θα εκτιμήσουν αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό.

Το Air Max 97 ‘Blue Fury’ είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Foot Locker UK. Να είστε βέβαιος να ρίξετε μια ματιά σε πιο πρόσφατα ξεκίνησε υποδήματα – και restocks – εδώ!