Οι απολαύσεις X Reebok παραδοσιακή δερμάτινη παράδοση είναι μια απολύτως νέα σιλουέτα!

Η παραδοσιακή δερμάτινη παράδοση των απολαύσεων X Reebok είναι μια εντελώς νέα σιλουέτα που έχει καθιερωθεί ως μέρος της τρέχουσας συνεργατικής κάψουλας μεταξύ των δύο ετικετών. Το Los Angeles που εδρεύει στο Streetwear Pleasures έχει καταλήξει γρήγορα σε ένα εξαιρετικά σεβαστό όνομα στον κλάδο, ενώ ο Reebok παραμένει ένας από τους πιο κατάλληλους κατασκευαστές υποδημάτων όλων των εποχών.

Συνδυάζοντας τις προεξέχουσες πτυχές από μερικές από τις πιο διάσημες σιλουέτες Reebok, η παραδοσιακή δερμάτινη παράδοση έχει προεπισκόπηση σε ένα μπεζ-χρωματισμένο χρώμα καθώς και φαίνεται να είναι γεμάτη από τεχνολογία υψηλής αποστολής. Το πάνω μέρος φαίνεται να είναι κατασκευασμένο κυρίως από το τεχνικό πλέγμα, με το λογότυπο των παραδοσιακών βέλη του Reebok καθώς και το λογότυπο Typeface του Reebok σε κάθε πλευρά.

Μια χοντρά λευκή μεσαία σόλα στρογγυλοποιείται από τη σιλουέτα για μια ματιά στην τάση, καθώς και σίγουρα κοιτάζουμε μπροστά για να δούμε πολύ περισσότερα από αυτό το νέο παπούτσι! Προς το παρόν δεν είναι πολύ άλλο κατανοητό γύρω από αυτή την απελευθέρωση, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλες τις τρέχουσες ειδήσεις καθώς και ενημερώσεις στον κόσμο των υποδημάτων. Ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε τη συλλογή Scooby-Doo X Converse που μόλις έπεσε!

Εικόνα με τις απολαύσεις