Συνεχίστε να πιέζετε το P όλο το χρόνο με αυτό το Gunna X Palm Angels Collaborative Tee

Οι πιθανότητες είναι, αν έχετε βρεθεί στα κοινωνικά μέσα τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως έχετε ανακαλύψει ένα μπλε “p” emojis που αναδύεται όλα πάνω σε κοιτάς. Εάν είστε έξω από το βρόχο, αυτό είναι σε σχέση με την ιογενή φράση του rapper Gunna “Pushing P”. Φυσικά, και οι δύο Gunna X Palm Angels επέλεξαν να χτυπήσουν ενώ το σίδερο meme είναι ζεστό και τώρα μπορείτε επίσης να είστε μέρος της κίνησης Pushing με αυτό το συνεργατικό μπλουζάκι.

Όπως και πολλοί άνθρωποι, ίσως να αναρωτιέστε ακριβώς τι σημαίνει “Pushing P” ή “P”, αλλά τυχεροί για εμάς τις τελευταίες εβδομάδες Gunna έχει καθαρίσει αυτό. Το “P” υπονοεί ουσιαστικά για να κρατήσει τα πράγματα πραγματικά, κάτι που είμαι βέβαιος ότι για πολλούς από εμάς είναι ένας στόχος το 2022.

Το ίδιο το μπλουζάκι φτάνει με μια τραγανή λευκή βάση που τονίζει το κείμενο ψεκασμού υπογραφής του Palm Angels στο στήθος. Επιπλέον, ένα σύμβολο στάθμευσης με ψεκασμό με ψεκασμό αντικαθιστά το κανονικό “P”. Στο πίσω μέρος του κομματιού, βλέπουμε ένα μεγάλο λογότυπο ψεκασμού “μόνο για P’Z” καθώς και ένα “Pushing P επειδή το 2015 υπογραφή”.

Δυστυχώς, αυτά τα tees κατάφεραν να πωλούν πρακτικά αμέσως μετά από μια ανακοίνωση την Παρασκευή, οπότε μοιάζει σαν να πρέπει να πιέσετε το P κατευθείαν στο τοπικό κατάστημα μεταπώλησης, αν θέλετε ένα. Σε άλλες ειδήσεις, η συλλογή Spring 2022 του Palace εμφανίζει ένα πεδίο επιρροών.

Εικόνα μέσω παλατών αγγέλων