Ο Louis Vuitton προβάλλει τη συλλογή του Virgil Abloh 2022 “Daybreak”

είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει πάνω από δύο ολόκληρους μήνες επειδή χάσαμε τραγικά τον Virgil Abloh, ωστόσο, όπως συμβαίνει, η ομάδα στο Louis Vuitton κάνει Εξαιρετικό έργο για να εξασφαλίσει ότι η παράδοσή του ζει. Αφού είδαμε τη συλλογή Fall-Winter 2022 Grace the Bridge σε μια εκδήλωση με αστέρι, ο Louis Vuitton αποκάλυψε τώρα το προ-πτώση 2022 με τίτλο “Daybreak”.

Πυροβολήστε στη Λυών της Γαλλίας, το “Daybreak” παρουσιάζει μια ποικιλία από σιλουέτες που βρίσκονται σε ένα βιομηχανικό σκηνικό. Σε όλη τη συλλογή, βλέπουμε σιλουέτες εξωτερικών ενδυμάτων, προσαρμοσμένες, καθώς και παντελόνια, κομμάτια αθλητικών ειδών εμπνευσμένων από το Varsity καθώς και δερμάτινα σακάκια βομβαρδισμών, τα οποία εμφανίζονται με τη μοναδική μέθοδο του Virgil για το στυλ καθώς και την παραγωγή.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Ένα μοναδικό ύφος που φαίνεται σε όλη τη διάρκεια είναι η χρήση προσαρμοσμένων παντελονιών. Ως επί το πλείστον, αυτά τα παντελόνια αθλούν μια πρακτικά κατασκευή που μοιάζει με φλεγμονή, παράγοντας ελεύθερη ρέουσα αλλά αναπτυγμένες σιλουέτες. Αλλού, βλέπουμε την αξιοποίηση των λωρίδων που εμφανίζονται εμφανώς. Οριζόντια, γωνιακά και κατακόρυφα στυλ λωρίδων γραμμούν μια επιλογή ενδυμάτων, παράγοντας ένα σύγχρονο φινίρισμα.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Η δεύτερη έκδοση της συλλογής Pre-Fall 2022 της Louis Vuitton θα αρχίσει να εισάγει στο Διαδίκτυο καθώς και στα καταστήματα Louis Vuitton από το Μάρτιο του 2022. Σε άλλες ειδήσεις, η πρώτη συλλογή Kenzo του Nigo βλέπει μια γρήγορη απελευθέρωση.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton