Πρώτα ματιά στο Yeezy 700 V3 “Kyanite”

χωρίς σκιά αμφιβολίας, το 2020 ήταν ένα τεράστιο έτος για το εμπορικό σήμα Yeezy της Kanye West. Με μια ολοκαίνουργια απελευθέρωση που πέφτει πολύ κάθε Σαββατοκύριακο, δεν μοιάζει να σχεδιάζει να σταματήσει οποτεδήποτε σύντομα, καθώς παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Yeezy 700 V3 “Kyanite”!

Το “Reverse Arzareth” από πολλούς sneakerheads, το “kyanite” παίρνει το όνομά του από το αλουμινοπυριτικό ορυκτό που είναι συνήθως χρωματισμένο σε μια βαθιά μπλε απόχρωση. Διαθέτοντας μια ελαστική βάση Primeknit, τονίζεται από μπλε striping κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλευρικών πλαισίων, στη συνέχεια επικαλύπτεται από ένα καθαρό λευκό κλουβί RPU που λάμπει μόλις τα φώτα στρέφονται. Μια προσαρμογή μαζί το Sockliner προσφέρει μια άνετη εφαρμογή, ενώ το ολοκαίνουργιο σύστημα κορδονιών κάνει μια επιστροφή για άπειρη προσαρμογή.

Ένα πλαίσιο σχήματος U κοσμεί το μέτωπο ως νεύμα στις προηγούμενες δύο 700 γενιές, καθώς και κάτω κάτω, θα σας υποδεχτεί με ένα ομαλό και εξορθολογισμένο σύστημα αφρού White Ecshell Eggshell που είναι παρόμοιο με αυτό που ανακαλύφθηκε στο Yeezy Ενίσχυση 380.

Αναμένεται να εισαγάγει κάποια στιγμή στις αρχές του 2021, το Adidas Yeezy 700 V3 “Kyanite” είναι το τέλειο παπούτσι για να ξεκινήσει η άνοιξη καθώς και οι καλοκαίρι. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το επερχόμενο χρώμα, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το Yeezy 700 V3 “Safflower”!

Εικόνα μέσω copbyjc